Toepassingen

Scholen

Creëer een optimale leeromgeving met onze energiezuinige LED schoolverlichting. Goede schoolverlichting helpt vermoeidheid te verminderen en de visuele helderheid te verbeteren, wat de leesbaarheid van teksten en begrijpen van lesmateriaal bevorderd.

Kantoren

Verhoog de productiviteit en het comfort op de werkplek met onze op maat gemaakte kantoorverlicht. Een daglichtregeling kan het energiegebruik verder reduceren.

verzorgingtehuizen

Verlichting afgestemd op het bioritme van de mens door middel van Human Centric Lighting. Door daglicht na te bootsen wordt het menselijk lichaam geactiveerd. Dit zorgt overdag voor een actief en wakker gevoel en ’s avonds voor een ontspannen gevoel en een goede nachtrust.

Nieuw is dat naast de lichtintentie ook de lichtkleur wordt geregeld.

sporthallen

Creëer een goed verlichte en veilige omgeving voor sportevenementen met onze LED sporthalverlichting, conform de NOC/NSF eisen.

fabriekshallen

Verlicht uw bedrijfshal(len) met kosteneffectieve en energiezuinige LED oplossingen. Sensortechnologie zorgt voor optimale gebruikerscomfort en energiereductie.

Parkeergarages

Een goed verlichte parkeergarage zorgt voor een veilige omgeving. Onze nieuwste Led verlichtingsarmaturen schakelen op rustige momenten terug naar 10% van het vermogen. Optimaal gebruikerscomfort en maximale energiebesparing.